Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3887167
datum:
29.3.2024
 
Predstavitev podjetja TOP LEVEL

V soboto 14.3.2008 ob 18.00 bo na Tinju predstavitev podjetja TOP LEVEL, ki se ukvarja z izdelovanjem športne prehrane. Predstavitev bo vodil dolgoletni profesionalni kolesar Dejan Vračič, ki bo svetoval pri pravilni izbiri dodatkov k prehrani, pravilnem treningu in vsem kaj sodi zraven. Predstavitev ni namenjena samo za kolesarje, saj so izdelki podjeta TOP LEVEL primerni tudi za druge športe( fitnes, nogomet, smučanje). Možna bo tudi degustacija in nakup posameznih artiklov, katerih paleta izdelkov zankrat šteje 27 različnih kosov.

Predstavitev bo potekala v Domu krajanov in gasilcev( gasilski dom) na Tinju. Zelo so zaželjene predhodne prijave. Prijave in dodatne informacije sprejemam na info@sd-tinje.com

Predstavitev podjetja TOP LEVEL

logo toplevel

Kot že samo ime podjetja pove, so naši izdelki "Top Level" na najvišjem nivoju. Dodatek k imenu "legal performance supplements" prevedeno pomeni "legalni dodatki k prehrani za doseganje boljših rezultatov".

Naš cilj je, ljudem pomagati do boljših rezultatov, in sicer na naraven in zdrav način in to na različnih področjih, kot so vrhunski šport, šport v prostem času ter pri hujšanju. Ljudem nudimo možnost doseči najvišji nivo, na legalen in naraven način.

Še posebej v časih, ko šport pretresajo vedno novi doping škandali hočemo mi aktivno prispevati svoj del k čistemu športu. Vrhunski športniki že dolgo poznajo potencial in pomembnost prehrambenih dodatkov. Vendar je tudi vedno več športnikov strah, da bi naleteli na cenene izdelke, onesnažene z anaboličnimi steroidi. Tako se lahko težko prigarana kariera športnika s pozitivnim doping testom kar hitro konča. Zato se mi počutimo dolžne, športnikom nuditi kakovostne, preverjene izdelke s Srednje Evrope.

V naši paleti izdelkov boste našli vse od "A do Ž" kar sodi k športni prehrani. Uporabljamo najbolj učinkovite substance, katerih učinek je mogoče preveriti. Naši izdelki so zaradi natančno preračunanih in preučenih formul na najvišjem nivoju.

Kot resno podjetje smo si zastavili cilj ljudem ponuditi kvalitetne izdelke za primerno ceno, saj je naš moto: Kvaliteta NE SME biti draga!!!

Več o paleti izdelkov podjetja TOP LEVEL si preberite tukaj
 
09.03.2009 [Število ogledov: 354]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane