Vzpon na Tri Kralje. Da ne bomo ponavljali podatkov vam naštejem samo nekaj pomembnih stvari in novosti v letu 2009.[Vzpon na Tri Kralje 2009] " />
Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3882431
datum:
28.3.2024
 
Vzpon na Tri Kralje 2009

Leto je naokoli in tako bo počasi prišel čas za ponovno druženje kolesarjev, ki se bodo vzpenjali iz Slovenske Bistrice proti Trem Kraljem. Zvok štartne pištole se bo oglasil 30. avgusta 2009 ob deseti uri, izpred tovarne Impol. Vse podatke glede letošnje prireditve lahko dobite iz razpisa, ki ga najdete na naši podstrani Vzpon na Tri Kralje. Da ne bomo ponavljali podatkov vam naštejem samo nekaj pomembnih stvari in novosti v letu 2009.
Predprijave se začno 15.8. na treh prijavnih točkah(RTC Trije Kralji, Gostišče Orglec in pa TIC Slovenska Bistrica) in trajajo do 22.8.2009. Novost v letu 2009 je tudi spletna prijava, preko katere se je možno prijaviti že danes. Preko spletne prijave se je možno prijavljati do 28.8.2009(štartnina po 22.8. je 18 eur).

Vsak kolesar dobi za plačano štartnino T-shirt, kolesarske nogavice, spominsko medaljo, toplo malico na cilju, energijsko prehrano in pijačo na treh postojankah, prevoz prtljage, ... Štartnina v predprijavi je 15€, po 22.8.2009 in na dan prireditve pa 18€.

Zelo vesela novica je tudi, da je v letu 2009 CELOTNA cesta na Tri Kralje alsfaltirana. Slab priokus cesti še daje le dvo kilometerski odsek od Planine naprej, kjer ima alsfaltirano cestišče veliko lukenj.

Letos smo se odločili, da podarimo tudi dve denarni nagradi za rekord prog. In sicer denarno nagrado za nov rekord proge na Vzponu na Tri Kralje dobi najhitrejši profesionalni kolesar (Elite licenca) in pa najhitrejši rekreativni kolesar. Vsak rekord znaša 100€. Dosedanji profesionalni rekord je čas Roberta Vrečerja 33min2s, rekreativni rekord pa je postavil Miha Vantur z 39min12s

Upam, da boste vse željene podatke glede vzpona na Tri Kralje dobili na naši spletni strani, drugače pa smo še vedno odprti za vsa vprašanja.
 
11.08.2009 [Število ogledov: 298]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane