Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3921561
datum:
27.4.2024
 
2.Boardercross 2006

V soboto 4. februarja je bilo vreme organizatorjem 2. Pohorskega boardercrossa (Športno društvo Tinje, Klub študentov Slovenska Bistrica, Freeride klub Makole) izredno naklonjeno. Sonce ter nekaj stopinj pod ničlo je bila samo pika na i za popolno vzdušje na tekmi. Na smučišču Trije Kralji se je zbralo 70 boarderjev od tega 63 moških in 7 žensk, ki so se pomerili na 600m dolgi progi, ki je vsebovala skoke, zavoje, snežne valove ter bande. Proga je bila zelo odprta in hitra vendar na njej padcev ni manjkalo. Največ padcev smo videli prav na zadnjem skoku, ki je bil zelo atraktiven vendar je tekmovanje k sreči minilo brez poškodb. Tekmovanje je bilo zelo napeto saj so bile razlike v prvem teku med prvimi trije tekmovalci zelo majhne. Dve dobri zmagovalni vožnji je uspelo sestaviti IVI POLANEC, ki je zmagala v ženski kategoriji ter UROŠU ŽGAJNAR, ki je uspel ubranit naslov najboljšega iz 1. Pohorskega boardercrossa, vendar je tokrat zmagal le za stotinko.
Za odlično vzdušje med tekmovalci so poskrbeli DJ, moderatorja ter Red Bullove hoste, ki so tekmovalcem delile krila, manjkalo pa ni dobrih nagrad katere smo podelili najboljšim tekmovalcem. Za dobro hrano ter pijačo je poskrbelo osebje Penziona Jakec. Za Športno društvo Tinje je tekmovalo 10 tekmovalcev, najboljši med njimi je bil Jože Stegne, ki je zasedel odlično 4. mesto. Sledili so mu Mirko Smogavec na 6. mestu, Jože Smogavec 14. mesto, Andrej Juhart 18. mesto, Marjan Smogavec 20.mesto …. Klub študentov Slovenska Bistrica je v večernih urah poskrbel za afterboardercross party v MC KREŠ-u na katerem so nastopili MOVEKNOWLEDGEMENT, WET BED, J.DE in DJ ALEKSIJ. Tak Tinjčani in vsi ostali zdaj pa trenirat za 3. Pohorski boardercross. Se vidimo drugo leto zopet na Treh Kraljih.
 
7.3.2010 [Število ogledov: 2357]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane