Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3918204
datum:
25.4.2024
 
Boardercross 2008

PLAKAT 3Pravijo, da v tretje gre rado in tudi tokrat je bilo tako. Po dvakrat prestavljenem terminu je 8. marca 2009 organizatorjem (Športno društvo Tinje, Freeride klub Makole, Klub študentov Slovenska Bistrica) le uspelo izpeljati 3. Pohorski boardercross na smučišču Trije Kralji. Ker je varnost tekmovalcev na prvem mestu je tekmovanje potekalo v disciplini FUNCROSS, kjer je vsak tekmovalec imel na razpolago dve vožnji. Proga je bila letos nekoliko tehnično bolj zahtevna in je vsebovala 4 skoke, snežne valove ter levo in desno bando.

Največ preglavic je tekmovalcem povzročal zavoj iz leve v desno bando, kjer je bilo potrebno priti v bando pravilno ter z pravo hitrostjo drugače je sledil padec katerih pa na tekmi ni manjkalo. Tekmovanje je potekalo v 4 kategorijah: moški - ženske do 15 let in moški - ženske nad 15 let. Kljub slabemu vremenu (dež , megla), ter poznemu terminu tekme smo na takmovanje uspeli privabiti 42 tekmovalcev, ki pa mislimo, da so bili več kot zadovoljni saj so za 12,00 EUR štartnine prejeli Pohorski lonec, spominjsko majico, pločevinko Red Bulla prav tako pa so sodelovali tudi v žrebanju praktičnih nagrad, ki jih je bilo dovolj za vse tekmovalce.

Po manjših tehničnih težavah z merjenjem časa je organizatorjem naposled le uspelo razglasiti najboljše deskarje. VV kategoriji nad 15 let sta bila nepremagljiva PUVAR ROK in POLANEC IVA. Zmagovalci so za nagrado prejeli sezonsko smučarsko vozovnico za smučišče Trije Kralji katere je podarilo omenjeno smučišče. Na koncu smo med vsemi tekmovalci izžrebali praktične nagrade v skupni vrednosti 500,00 EUR, ki jih bodo boarderji lahko uporabili pri boarderskih užitkih. Za konec še zahvala vsem, ki so pomagali pri izvedbi tekme in se spet vidimo naslednje leto na 4. Pohorskem boardercrossom 2009.
 
5.3.2009 [Število ogledov: 2090]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane